Echipa primarului Dominic Fritz pentru următorul mandat

Portret Paula Romocean

Paula Romocean

Lidera grupului de consilieri locali USR care în ultimii patru ani a sprijinit administrația condusă de Dominic Fritz. A contribuit la reforma modului în care este gestionat spațiul public în Timișoara. Lucrează ca manager într-o companie locală. Președinta USR Timișoara din septembrie 2023.

Portret Ruben Lațcău

Ruben Lațcău

Viceprimarul Timișoarei și mâna dreaptă a primarului Dominic Fritz. Inginer, pasionat, la fel ca și Cătălin Drulă, de infrastructura rutieră, a coordonat realizarea proiectelor majore pentru Timișoara. Tată dedicat fiului său și viceprimar dedicat orașului.

Portret Rodica Militaru

Rodica Militaru

Doctor inginer și cadru didactic universitar, membru fondator USR Timiș. Este consilier local, a lucrat la mai multe regulamente locale, precum șantiere curate, și e inițiatoarea legii mirosurilor.

Portret Sorin Zavelița

Sorin Zavelița

Manager si antreprenor in domeniul soluțiilor IT, pasionat de tehnologiile software, implicat activ în comunitatea IT din Timișoara și din țară. A fondat Crossover România in 2016, prima companie IT din România care a oferit joburi 100% remote.

Portret Silvia Elisabeta Radoicovici

Silvia Elisabeta Radoicovici

Economist.Timișoreancă, cu rădăcini maghiare și sârbe, este profesoara specializată în educația copiilor cu nevoi speciale.

Portret Răzvan Negrișanu

Răzvan Negrișanu

Arhitect și vicepreședinte OAR Timiș. A coordonat proiectul noului adăpost de câini din Timișoara pe care l-a donat orașului.

Portret Larissa Mihala

Larissa Mihala

Este manager în domeniul sanatatii, preocupată de calitatea servicilor medicale. A coordonat 32 de ani proiecte în domeniul echipamentelor medicale și sănătății.

Portret Ovidiu Merean

Ovidiu Merean

De profesie programator. Membru încă de la înființarea USR Timiș, consilier local și susținătorul unor proiecte de extindere a infrastructurii pentru biciclete.

Portret Nicoleta Adriana Neculiță

Nicoleta Adriana Neculiță

Conduce o instituție de învățământ. Este specializată în domeniul managementului educațional. Implicată în dezvoltarea proceselor de învățare, are o expertiză bogată în implementarea proiectelor cu finanțare europeană.

Portret Sorin Povară

Sorin Povară

De profesie inginer constructor cu o experiența de 12 ani în domeniu. S-a întors din Franța să pună umărul la modernizarea Timișoarei și a României.

Portret Mihaela Paula Rusu

Mihaela Paula Rusu

Medic primar, membru fondator USR Timiș, consilier local și pasionată de politici publice în domeniul sănătățiii.A lucrat la elaborarea regulamentului pentru bugetare participativă si a inițiat proiectele: defibrilatoare in locuri publice și digitalizarea medicinei școlare.

Portret David Roberto Sebastian

David Roberto Sebastian

Software developer, participant la concursuri de programare cu strângere de fonduri pentru cauze civice. Voluntar în proiectul de digitalizare al Primăriei Timișoara.

Portret Elena Sipos

Elena Sipos

Pedagog. Fost consilier local UDMR, a activat ca voluntar pentru mai multe cauze sociale, pentru vârstnici, persoane cu dizabilități, părinți.

Portret Farkas Imre

Farkas Imre

Fost viceprimar al Timișoarei și președinte al filialei UDMR din Timișoara. Este manager General la doua companii private și vicecampion național la grupa de Amatori la Triatlon.

Portret Raluca Buhaș-Dobre

Raluca Buhaș-Dobre

Este juristă în companii private și a acordat asistență juridica pentru USR Timiș în cauze complexe. Proaspătă mamă care-și dorește un viitor mai bun pentru copilul ei aici, in Timisoara.