Donează

Timișoara de azi e meritul vostru, al timișorenilor. Succesul orașului nu e o întâmplare, ci vi se datorează. Sunt mândru de ceea ce am reușit până acum împreună. Sunt mândru să vă pot fi primar.

Dominic

9 iunie e însă o dată capitală. Data în care timișorenii vor alege dacă vor să mergem înainte cu investițiile în orașul lor, dacă vom continua recuperarea patrimoniului Timișoarei și dacă vom persista cu reforma administrației. 9 iunie e data în care timișorenii vor decide între o Timișoară europeană, vibrantă și inovatoare și cea a unor orgolii mărunte, condusă de un personaj atoateștiutor, îngâmfat și încremenit în alte timpuri.

Nu am niciun dubiu că împreună, vom ține Timișoara pe drumul corect. Precum în 2020, vom avea și acum o campanie pozitivă și deschisă. Poți să te alături echipei de voluntari (completează atunci formularul de pe prima pagină) sau donează pentru a putea să facem treabă în continuare. Puțin de la mulți și vom reuși.

Unde merg banii tăi?

Toată suma pe care o donezi prin acest formular va merge în campania lui Dominic Fritz pentru Primăria Timișoara și va fi procesată prin intermediul Partidului Uniunea Salvați România. Folosim banii în campania de outdoor, în organizarea de evenimente sau pentru a plăti materialele tipărite (pliante, ziare, tricouri, etc.).

De ce avem nevoie de o copie a cărții tale de identitate?

Legea prevede ca „la primirea donației sunt obligatorii verificarea și înregistrarea identitații donatorului.”

Donațiile către partide politice și candidați independenți sunt reglementate de Legea nr. 334/2006, de HG 10/2016 și de alte acte normative emise de Autoritatea Electorala Permanenta.

Scutit de impozite și taxe – Legea nr. 43 din 2003, articol 3, alin. (3)

Limite de finanțare donații

Donațiile primite de la o persoană fizică într-un an nu pot depăși 600.000 lei. Donațiile primite de la o persoană juridică într-un an nu pot depăși 1.500.000 lei.