Semnează acum pentru candidații Alianței USR PLUS!

Pandemia prin care trecem ne-a afectat tuturor viața și parcă nimic nu mai e la fel - nici strângerea de semnături pentru campanie. Din păcate, nu putem organiza evenimentele mari cu care v-am obișnuit, dar cu toate acestea, trebuie să strângem semnături pentru a apărea pe buletinul de vot.

Semnăturile le vom strânge corect, real, transparent și respectând normele de siguranță și sănătatea celor cu care intrăm în contact. Om cu om, stradă cu stradă.

Cum procedăm?
  • Semnăturile le strângem separat, pe două liste: o listă pentru Primar și Consiliu Local și altă listă pentru Președinte CJ și Consiliul Județean. Așadar, fiecare semnatar va avea de semnat pe două liste distincte.

  • După completare, te rugăm să aduci aceste liste la sediul de campanie, pe Bulevardul Revoluției din 1989, Nr. 18A, Ap. 2.

  • Listele se completează cu pix albastru și cu respectarea indicațiilor de pe spate. În partea de jos a paginii se vor trece datele de identificare ale celui care strânge semnăturile.

Listele nu trebuie să fie complete pentru a fi predate. Poți să ne aduci o listă cu semnături, chiar dacă are doar câteva rânduri completate. Fiecare semnătură contează!

 

Descarcă formularul