Semnează acum pentru candidații Alianței USR PLUS!

Ca să putem și eu și colegii mei candidați din Alianța USR PLUS să participăm la alegerile locale din 27 septembrie avem nevoie de semnăturile voastre.

Vești bune! De fapt, o adevărată revoluție în România este că, în acest an, din cauza pandemiei, se pot strânge și semnături online, nu doar pe pe hârtie. Hai să facem împreună această nouă revoluție prin semnături!

Dacă ești din Timișoara, poți semna în două feluri:

  1. Online la acest link https://bit.ly/SemneazaOnline. Durează câteva minute! Diferența față de hârtie este ca va trebui să-ți completezi singur datele de alegător și să încarci o copie a actului de identitate.

    și

  2. Tradițional, pe hârtie.

Dacă nu poți semna online poți veni la corturile noastre din Piața Operei și Piața Libertății sau poți descărca formularele de semnături de aici: Modelul-listei-sustinatorilor_-_CL_Timisoara_si_CJ_Timis.pdf

Procedura este următoarea:

  • Semnăturile le strângem separat, pe două liste: o listă pentru Primar și Consiliu Local și altă listă pentru Președinte CJ și Consiliul Județean. Așadar, fiecare semnatar va avea de semnat pe două liste distincte.

  • După completare, te rugăm să aduci aceste liste la sediul de campanie, pe Bulevardul Revoluției din 1989, Nr. 18A, Ap. 2.

  • Listele se completează cu pix albastru și cu respectarea indicațiilor de pe spate. În partea de jos a paginii se vor trece datele de identificare ale celui care strânge semnăturile.

Listele nu trebuie să fie complete pentru a fi predate, pot avea și o singură semnătură, a ta! Fiecare semnătură contează!

ATENȚIE: Semnează - doar o singură dată, fie online, fie pe formular printat!

 

Semnează online   Descarcă formularul